Johans och Camillas renoverings-, inrednings- och trädgårdsblogg. Och lite mat här och där. Paret där Johan står för ångest och oro inför renoveringar. Camilla däremot är den positiva och kreativa källan. Oftast.

söndag 31 augusti 2008

Husqvarna-hörnan

Sakta men säkert börjar alla bitar falla på plats. Har än en gång försökt beställa alla vitvaror. Fortfarande oklarhet vad gäller induktionshällen. Som vi numera bestämt ska vara planlimmad. Men vad menas med planrimmad med ram? Butiken som vi handlar av ska kontrollera imorgon måndag. Kanske kanske är allt klargjort och beställt imorgon.


Klart är i alla fall ugnar och kyl och frys som alla kommer stå i samma hörn i köket. Vi vill ha det enhetligt så det blev Husqvarna för hela slanten. Började med att vi (jag) ville ha kombinerad ång- och varmluftsugn. Då blev det bara Husqvarna och Electrolux att välja på. Skönt. Valet föll på Husqvarna. Ismaskin blir det i frysen, till barnens stora glädje. Övertalad av min kompis den fantastiska matmamman ni kan inspireras av på http://www.mama.nu/blogg/mera-mat-mamma/
Kan säkert vara bra till en och annan drink också./C

Inga kommentarer: