Johans och Camillas renoverings-, inrednings- och trädgårdsblogg. Och lite mat här och där. Paret där Johan står för ångest och oro inför renoveringar. Camilla däremot är den positiva och kreativa källan. Oftast.

lördag 13 september 2008

Golv på G!

In till stan för att shoppa konsollerna till hyllorna i köket. När vi var borta skulle golvläggarna komma och - vad vi trodde - flytspackla golvet. I flera affärer spanade vi in olika sätt att lägga plattorna. Vill ha dem så att fogarna blir ett vanligt rutnät. Absolut inte på diagonalen. Det gillar jag icke.

Hade turen att möte ett par gamla grannar som bjöd hem oss på spontanmiddag. Underbart! Fick massor av god mat. På vanligt porslin. Inte en papptallrik så långt ögat kunde nå. Och som kronan på verket satt vi på normalhöga stolar. Inte på barnstolar vid ett gammalt vardagsrumsbord som vi hittade i soprummet när vi bodde i lägenhet. Tack för maten och en underbar kväll!

Väl hemma märker vi att de redan lagt plattorna. Nervöst. Har det blivit som vi ville?? Ja, tack och lov. Plattorna lagda som vi vill ha dem. Ska matchas med antracitgrå fog. Plattorna är svarta italienska granitkeramikplattor.

Inga kommentarer: