Johans och Camillas renoverings-, inrednings- och trädgårdsblogg. Och lite mat här och där. Paret där Johan står för ångest och oro inför renoveringar. Camilla däremot är den positiva och kreativa källan. Oftast.

måndag 1 september 2008

Köksrenovering DAG 6 - Trycket

Idag har fönstrena kommit. Altandörrparet ser bra ut, frågan är om min sambo anser samma sak. Märkligt detta med byggprojekt när helt nya ansikten dyker upp. Imorse hade vi en avstämning mellan byggledaren samt hantverkaren som var här förra veckan. När jag kommer hem idag är det en helt ny kille som jobbar. Egentligen borde jag inte bry mig....det är deras ansvar att fixa detta. Känner bara att det börjar bli visklek. Hoppas bara det sista örat uppfattar vad den första munnen sa. Han är från Gävle och jobbar till 19.00 för att jobba in fredag. Han har idag lagt de extra golvåsarna. Rörmokaren har också varit här och bytt ut gamla rör i källaren, flyttat vattenutkastare.

En mindre rolig överraskning var att trycket på övervåningen i tvättställ och badkar blev sämre efter ett tag. I toaletten upphörde efter en stund vattentillförseln totalt. Vattentillrinningen är extrem liten. Gäller att inatt inte gå upp och lägga en kabel utan gå ner en våning på toan nere.

"allways look on the bright sight of life...."

Inga kommentarer: