Johans och Camillas renoverings-, inrednings- och trädgårdsblogg. Och lite mat här och där. Paret där Johan står för ångest och oro inför renoveringar. Camilla däremot är den positiva och kreativa källan. Oftast.

onsdag 3 september 2008

Köksrenovering DAG 8 - Fönster

Ett fönster har man bytt ut. Samt utvändig foder ditsatt, dock ej målat.
Gävle killen har även gjutit där kaminen ska stå. Spårskivan 22 mm har man påbörjat att lägga in. Ringde byggledaren och var nojjig över fönsterfoder och socklar som han ansvarar för att skaffa och montera i köket. Det kluriga är att vi vill ha likadana som är på övervåningen, dock finns de ej i lager. Risken är hög att killarna tar något som liknar det vi har på övervåningen. Min sambo har mardrömmar om måtten ska stämma vad gäller när man ska öppna frys, måtten är tajt. Mardrömmen är att det inte går öppna frysdörren helt pga den går i ugnväggen bredvid.
Byggledaren försöker även få extra åsarna samt isoleringen, asfaboard kompletterad som tillägg. Det kommer jag bestrida.....iallafall åsarna. Hur som helst är det bara ta på sig dumstruten, han ökar väl bara på fakturan på andra tillägg vi begärt!

Fick även hem blandaren idag till badkar.....direktleverans från Örebro :)
Även de 30 handtag jag beställt har kommit, ska hämta dem imorgon.

Inga kommentarer: