Johans och Camillas renoverings-, inrednings- och trädgårdsblogg. Och lite mat här och där. Paret där Johan står för ångest och oro inför renoveringar. Camilla däremot är den positiva och kreativa källan. Oftast.

fredag 5 september 2008

Köksrenovering DAG 10 - Ingen aktivitet

Fredagsledigt, förutom att en kille stannade på parkering....la in handskar och sedan åkte iväg.
Upptäcke igår kväll att precis i vägggen där håltagning ska ske går vattenrör. Hur har de tänkt här? eller rättare sagt... - de har inte tänkt! Ringde och slog larm imorse. Möte på måndag. Den väggen ska även "sadlas" på ....snickaren menade på att det ska gå i telefon. De ska även presentera lösning på hur de ska göra med skjutdörren vid groventrén. De kommer bygga ut väggen ...fast när offerten gjordes sa de att de skulle riva väggen och bygga in skjutdörren. Kan bli klurigt om skjutdörr på insidan för på andra sidan dörrposten ska ett skåp stå...inte så snyggt att stänga en skjutdörren mot ett skåp.

Snickare sa också att väggen i vardagsrumet där vi ska byta fönster har varken isolering eller luftspalt. Japp det får bli att byta fasad i vår. Hmm undra om man kan flytta ut fönstret då. Annars bygger man in fönstret i väggen....känns inte så snyggt.
Hoppas kommande vecka blir roligare....känns som dessa 2 veckor har de bara rivit.

Inga kommentarer: