Johans och Camillas renoverings-, inrednings- och trädgårdsblogg. Och lite mat här och där. Paret där Johan står för ångest och oro inför renoveringar. Camilla däremot är den positiva och kreativa källan. Oftast.

lördag 17 januari 2009

Soptippen = älskarinna? (Eller är jag lurad...)

Varje lördag packar Johan bilen full med skräp och åker till soptippen. Säger han. Man kan ju börja undra. Både över vår medverkan i konsumtionssamhället som gör att det helt klart finns behov av att åka till soptippen i stort sett varje lördag. Vilket så klart till stor del beror på att vi river ner det ena och det andra. Men även om det verkligen är soptippen han åker till. Tänk om jag är lurad. Det kanske inte bara är soptippen som lockar. Han kanske har en stående träff med någon. Som inte bara får honom utan även en massa skräp. Varje lördag.

Själv tror jag att jag tar en sväng till trädgårdsbutiken i eftermiddag. Måste köpa ett minidrivshus till planteringen av de nya fröerna...

1 kommentar:

mormor-farmor sa...

Tur för er att ni inte bor i Falkenberg. Här är det nya regler från årsskiftet. Man får ett återvinningskort så att man kan köra in på soptippen. Vi som bor i bostadsrätt har 6 fria gånger och villaägare har 12 fria gånger. Därefter kostar det 250:-/gång, känn på den Johan!