Johans och Camillas renoverings-, inrednings- och trädgårdsblogg. Och lite mat här och där. Paret där Johan står för ångest och oro inför renoveringar. Camilla däremot är den positiva och kreativa källan. Oftast.

måndag 5 oktober 2009

Bye bye soffa - compact living utan feng shui

Vällingfläckar, godis, choklad, och annat gammalt äckel innehöll soffan som vi nu äntligen gjort oss av med. Bye bye jag kommer inte att sakna dig. Men det gör 4-åringen som vill ha en likadan. Undrar om det säljs blekta röda soffor i det skicket annat än på Blocket kanske? Fast så klart. Minst i familjen tyckte att den var lite liten...så kanske accepteras att vi köper en ny. Större soffa.

Nu är de mesta borttaget från vardagsrum och data/skräprummet.

TV:n, säng, köksbord och ett par fåtöljer har flyttat upp i lekrummet som numera är vårt vardagsrum. Inte så mycket feng shui här inte. Har man tur kan man även snubbla över en tvättkorg eller kanske en skrivare.

Varför köksbordet här? Ja det är mindre än matsalbordet som nu trängts in i köket.

På tal om ingenting. Vad jag längtar efter en solsemester. Kanske ska spela lite på Lotto eller V75.

2 kommentarer:

syster yster sa...

Hemma hos oss tror jsg inte en s att vi kan stava till "feng shui"... :) Är det inte en hund, ett barn eller en leksak man snubblar på så kan det vara Fias stora tvättväska som pendlar mellan hemmet och internatet.

Byte av soffa är ngt jag
ser fram emot men det får dröja ett tag till ännu har barnen inte lyckats döda den vi har helt.

Ha det gott och lycka till.

mormor-farmor sa...

Vi har också en form av compakt living nu. Vi håller på och tapetserar om i vardagsrummet. Det innebär att ALLT som fanns i vitrinskåpet nu är utspritt på hela nedervåningen. Vitrinskåpet och övriga möbler flyttas runt vartefter vi tapetserar. G har slipat alla gamla tapetskarvar, så nu är allt, ÖVERALLT, täckt av ett tunt lager slipdamm. Alla glas och tallrikar från vitinskåpet är fulla av damm. Diskamaskinen får gå för högtryck sedan!