Johans och Camillas renoverings-, inrednings- och trädgårdsblogg. Och lite mat här och där. Paret där Johan står för ångest och oro inför renoveringar. Camilla däremot är den positiva och kreativa källan. Oftast.

fredag 16 oktober 2009

Fantastisk projektledare

I ett byggprojekt behövs en projektledare. Johan sköter den rollen på att suveränt sätt!

Utan någon som håller ihop allt och stämmer av med byggarna att det blir som vi tänkt skulle det inte funka. I alla fall inte om man är som vi som vill ha allt på vårt sätt och nog får uppfattas som ganska petiga. Även om vi numera insett att man får släppa på lite av sina krav. Annars blir man bara missnöjd, ledsen och arg.

Själv har jag rymt. Befinner mig på tjusig konferansanläggning ett par mil från Stockholm. Och konfererar om bl.a. boende. Andras boende. Mot fördrinken! (Fast ärligt talat önskar jag att satt hemma i sängen - vår alternativa soffa - och åt chips med barnen och somnade framför TV:n om någon timma.

3 kommentarer:

alma sa...

Hej Det var roligt att läsa era tankar. Det är en hel del att tänka på när man skall ändra i hus. När renoveringen är färdig kommer ni tycka det är skönt att det är färdigt. Strömuttag kommer alltid att sitta fel när man möblerar om men man kan inte ha uttag överallt. Många hälsningar från Olle.

syster yster sa...

Jo håller med Olle uttagen sitter alltid fel jag vet som har fått välja vartjag ville ha dom både grabbarnas rum och i köket och inte sitter dom där jag idag vill ha dom..... för att inte tala om takuttagen.
jag fick sitta i sängen och somna med lillgrabben som är jätteförkyld och har dessutom fått första tanden tack för det du som sa att det verkade som om den va på väg. Tror du lockade fram den. :)

JoCam sa...

Kul att ni följer och kommenterar vår blogg!

Vi minskar risken för att eluttagen sitter fel. Sätter nästan överallt :-)

Blir som i köket där vi var rädda att det skulle bli mörkt. Har 4 st takuttag vi inte använder... utöver de 7 lamporna över köksbänken och taklampan över bordet.