Johans och Camillas renoverings-, inrednings- och trädgårdsblogg. Och lite mat här och där. Paret där Johan står för ångest och oro inför renoveringar. Camilla däremot är den positiva och kreativa källan. Oftast.

söndag 25 oktober 2009

Gelia, Eljo, Elko

Efter en tids förvirring angående vilken sorts eluttag vi ska ha har jag fått klart för mig hur det ligger till med märkena Gelia, Eljo och Elko.

Gelia saluför alla. Även de som heter Eljo och Elko. Dom två är samma bara olika design. Ibland står det även Gelia på dessa förpackningar. Ibland inte. De som heter Eljo och Elko (+Gelia ibland) är schysst kvalité medans de som enbart heter Gelia är billiga och inte lika bra.

Priset varierar mycket beroende på var man handlar. 2-vägs jordat infällt vägguttag Elko kostar 119 kr på Bygg-Ole och Claes Olsson och 171 kr på Fredells. Samma förpackning hos alla. Hos Fredells får man dock rabatt om man är med i Villaägarna men blir fortfarande dyrare.

Ifall någon undrade...

1 kommentar:

alma sa...

Hej. Nu har jag läst många inlägg. Det ni undrar om termostaten, man vänder den aldrig in mot elementet, då visar den fel. Om det räcker att vrida ut den lite skulle jag göra det, annars rätt ut. Skulle aldrig ta bort i fönsterfodret eller annars byta till en mindre tremostat. Många hälsningar från från Olle.