Johans och Camillas renoverings-, inrednings- och trädgårdsblogg. Och lite mat här och där. Paret där Johan står för ångest och oro inför renoveringar. Camilla däremot är den positiva och kreativa källan. Oftast.

tisdag 13 oktober 2009

Laservattenpass - I love!

Går det inte med ett kan man använda sig av två!

Idag kom Byggare Bobbarna. De hade inte den turordning vi trott. Lite snabbt bidde det till att ikväll märka ut var vi vill ha alla eluttag. Lättare sagt än gjort på vissa ställen.

Var ska taklamporna sitta? Hur stort bord ska vi ha - lämplig lampplacering över...? Var på väggen ska TV:n upp och var blir det då bästa med antennuttaget? För att inte tala om den smarta rännan vi tänkt oss för sladdarna mellan TV:n och TV-möbeln där DVD m.m. ska gömmas så att bara TV:n och inga sladdar eller uttag syns på väggen. Bums var vi också tvunga att fundera över TV-möbel. M.m, m.m.

Efter ett antal timmar med laservattenpass och tumstock konstaterade vi att det är bra att vi lejt bort själva jobbet. Fast ikväll hade vi det faktiskt ganska kul. Lite Mr Bean över det hela...

Men jag börjar känna att man skulle köpt ett nytt hus. Trött på renoveringar. Trött på att tänka till och "passa på". Lika bra att förbereda för ditten och datten så att man inte ångrar sig sen... Suck.

Tack och god natt!

2 kommentarer:

alma sa...

Ni verkar att ha mycket att stå i. Ni fixar det och slutresultatet blir toppen. Spännande tider framöver.

syster yster sa...

Nya hus ska också fixas...
laservattenpass är en underbar uppfinning, det blev plötsligt ganska mkt enklare att kakla med ett sådant och för att inte tala om när vi gjöt badrumsgolvet som skulle luta lite.
Det här kmr ni fixa galant.